KÁL-VIN Pincészet - Révfülöp
KÁL-VIN Pincészet - Révfülöp
A táj, a bor, az ízek harmóniája...

A mára már több, mint 100 éves épületet, a mélyében meghúzódó ászokpincéjével, "Mákvirág" pincének hívták a környékbeli emberek. Innen ered a Mákvirág Borház elnevezés, amely a Pincészet szerves részeként, borvásárlási lehetoséggel várja a borok és a finom étkek kedveloit. A borkóstolókon vendégeink a Pincészet minőségi és különleges minőségű fehérboraiból kapnak válogatást, melyet az ízletes egytálételek és a változatos, salátákkal, mártásokkal, körített roston sült húsok borokhoz illő ízei kísérnek. Az igényesen berendezett borozóban - télen kandallótűz mellett, az ódon hangulatú ászokpincében, a Balatonra néző kitűnő panorámával, a teraszon, a borok és ételek ízvilágában szerezhet kellemes visszatérésre csábító élményt a Mákvirág Borházba betérő látogató.


Amíg itt megállsz, megáll az ido is!
Egész éves minőségi folyó- és palackosbor vásár, kóstolási lehetőséggel.
Májustól októberig a la carte vendéglő vár minden kedves betérő vendéget, kiket grillen sült ételekkel, házias egytálételekkel, bográcsban és kemencében készült finomságokkal, jó borokkal fogadunk kellemes környezetben.
Baráti, családi, céges rendezvények, zenés estek bonyolítása egész évben bejelentkezés szerint.
Gyertyafényes borkóstoló borászati üzem- és pincelátogatással. Borkóstoló borkorcsolyákkal (házi készítésű sajtok, szalámi, kenyér, pogácsa) 7 -féle borból 3.000.-/fő
© kali.hu

KÁL-VIN Pincészet - Révfülöp